Industrivej 32, 7430 Ikast 53 50 09 41
Vi er stolte af vores loyale kunder
En god løsning kan ikke stå alene!
De bedste IT løsninger bakkes op af en personlig service og løbende support.

Se et uddrag af vores seneste kunder nedenfor. 

Hvad siger vores kunder:

Vi tilbyder en god service, effektive løsninger, fair pris og løbende support!

”Efter at have været i kontakt med flere af de helt store IT-konsulenthuse gennem godt et års tid uden at det var lykkedes mig at få en forståelse for mulighederne med SharePoint, herunder at kunne få indsigt i kørende løsning, fik jeg gennem mit faglige netværk kontakt med Inventech. Vi holdt et kort indledende møde, hvor jeg fortalte om vores behov med selskaber placeret i 5 forskellige lande og ca. 700 medarbejdere globalt. Få dage efter mødtes vi igen, hvor jeg fik præsenteret den eksisterende løsning, der bedst matchede de ønsker og tanker, som jeg havde skitseret overfor Inventech på vort første møde. Mødet blev meget kortvarigt – mindre end 5 minutter inde i præsentationen kunne jeg afbryde mødet og sige – ”spot on” – det er det her, som jeg har søgt efter i mere end et år, og nu er det her. Ugen efter havde vi en prototype af en SharePoint opsætning klar til test. Det har jeg aldrig prøvet før i mine snart 25 år som IT-ansvarlig i forskellige virksomheder – forløbet har ganske enkelt været enestående og kvaliteten i de leverede ydelser har været helt i top og prisen har været konkurrencedygtig”.

Image Caption

Mogens Ravnholt Jensen, Økonomi & IT Chef

United Textile Solutions (UTG)

”Det har været meget professionelt og de ting vi har ønsket, har vi altid fået. Vi er i god dialog og InvenTech kommer med gode forslag. De er lydhøre over for vores behov og kan forstå og sætte sig ind i forretningen, så samarbejdet kører stadig. InvenTech har bestemt indfriet vores forventninger!”

Image Caption

Karsten Græsborg, Økonomichef

Hybel A/S

”De har indfriet alle vores ønsker og vi har været glade for den sparring vi kunne få.Det er vigtig at man kan ping pong med sin IT leverandør. Vi er meget tilfredse.”

Image Caption

Hanne Bak, IT ansvarlig

Kingo A/S

”Inventech har evnet at forstå vores arbejdsprocesser grundigt, hvilket har resulteret i god sparring og rigtig god service. Desuden har Inventech formået at levere en rigtig god løsning, som har givet os det overblik, vi eftersøgte, og derved har vi nu mulighed for at måle og optimere effektivt på vores arbejdsgange.”

Image Caption

Henrik Jensen, Direktør

Skandia Laser Teknik A/S

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få invitationer, tips & tricks i din indbakke.